Reacties.

 

   Hieronder kunt u reacties lezen van klanten die gebruik hebben gemaakt van onze diensten. 

Reactie plaatsen

Reacties

Peter en Samirah
3 jaar geleden

Wauw! Wat hebben wij een prachtige bruiloft gehad en wat was jouw trompetspel een fantastische toevoeging! In het prachtige Slot Zeist heb je onze ceremonie voorzien van een 5 tal door ons uitgekozen nummers. Prachtige spel, tranen en emoties en kippenvel. Ik zou het iedereen aanraden! Ook het contact vooraf en alle zorg en aandacht was heel fijn! Dank dank dank!

Claudia
3 jaar geleden

Was erg leuk. Mijn vriendin werd 13-6 50 jaar en hij heeft er echt een feestje van getoeterd ๐Ÿ˜‚
Was erg leuk. Zeker n aanrader ๐Ÿ‘๐Ÿป

Renske
3 jaar geleden

Leuke serenade gehad, kwam op afgesproken tijdstip en hebben er samen een feestje van gemaakt :)

Judith
3 jaar geleden

Leuke getrompettert voor mijn man zijn 50ste verjaardag een aanrader voor iedereen

Jolanda
3 jaar geleden

Wat een superleuke toevoeging voor het verjaardagsfeestje voor mijn man en dochter. We hebben genoten! Een echte aanrader!

Mascha
3 jaar geleden

Mijn schoonouders waren 5p jaar getrouwd. Ze keken er al heel lang naar uit en zouden het uitbundig groots vieren. Maar helaas, toen kwam Corona.
Geen feest en amper bezoek mogelijk.
Maar met een mooie feestelijk serenade van Willem Jan hebben we er toch een hele speciale dag van kunnen maken.
Top! Dank je wel ๐Ÿ‘

Marian
3 jaar geleden

30 april, 20 jaar samen.
Wat doe je om je partner te verrassen? Nou, je mailt met Willem-Jan en tijdens de gesprekken wordt je steeds enthousiaster. Je kiest 3 liedjes uit en dan is het 2 weken je mond houden.
De dag zelf: Op het afgesproken tijdstip is Willem-Jan aanwezig en na een korte intro begint ie.
De buurt liep uit en er werd door iedereen meegedanst. Mijn man werd met de seconde blijer en ook ik heb met volle teugen genoten.
Willem-Jan zorgt voor de kers op de taart. Hij maakt een feestelijke dag nog feestelijker. Het enthousiasme spat er vanaf.
Bij twijfel...boeken!!! Je zult er geen spijt van krijgen!

Richard Pol
3 jaar geleden

Wat super gaaf zeg.
Vaders werd 65 jaar en door deze trompet serenade, was het Dwars Door De Tuinloop feestje helemaal compleet en super geslaagd...!
Super bedankt, en tot de volgende...!!

Rogier
3 jaar geleden

Wat geef je ouders die 50 jaar getrouwd zijn? Een trompet-serenade van Willem-Jan!!! Het was meteen feest. De blijdschap, het plezier en de spontaniteit, het was super! Zeker voor herhaling vatbaar. Zo wil iedereen wel verrast worden. Tof dat je dit doet Willem-Jan!

Emilie Kuijpers
3 jaar geleden

Een betere cadeau hadden we niet kunnen geven voor het 12,5 jarige bruiloft van mij broer en zijn vrouw! Ze waren zo verrast toen ze ineens luid en zuiver โ€˜lang zullen ze levenโ€™ van buiten hoorden. Daarna speelde Willem-Jan nog hun 3 lievelingsnummers terwijl met elkaar stonden te swingen en genieten. Een ervaring om nooit te vergeten voor ons allemaal! WAUW Willem-Jan, super dat je dit doet. Dankjewel!!!